Politika privatnosti

Politika privatnosti

Plati Mi razvojni tim je napravio Plati Mi aplikaciju kao aplikaciju koja podržava reklame. Ova usluga koju omogućava Plati Mi razvojni tim je besplatna i namenjena za korišćenje u tom svojstvu.

Ova stranica pruža informacije posetiocima o prikupljanju, korišćenju i davanju privatnih informacija u slučaju korišćenja naših usluga.

Pri odabiru korišćenja naše usluge, slažete se za prikupljanje i korišćenje informacija vezane za ovu politiku. Privatne informacije koje prikupljamo se koriste da bi omogućilе i poboljšale uslugu. Nećemo koristiti ili deliti Vaše informacije ni na koji način osim onako kako je izneto u Politici privatnosti.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Radi boljeg iskustva, tokom korišćenja naše usluge, možemo zahtevati od Vas da nam pružite lične informacije o identifikaciji, uključujući, ali ne ograničeno na informacije sa primarnog naloga, ime i prezime, adresu e-pošte, adresu, broj računa u banci, provera uređaja (IP adresu i osnovne informacije OS uređaja) i provera informacija preko treće strane (tj. Facebook i Google korisnička verifikacija). Osiguraćemo i koristiti Vaše informacije onako kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Aplikacija ne koristi usluge od treće strane koja može prikupljati informacije kako bi vas identifikovala.

Link privatnosti politike provajdera usluge treće strane koje koristi aplikacija:

Skladištenje podataka

Sve informacije korisnika se skupljaju i skladište u našoj bazi podataka i ne dele ni u kom slučaju sa trećom stranom. Izuzeci ove izjave su provajderi usluge treće strane Google Play ServicesAdMob i Facebook koji mogu zahtevati sa se neke informacije dele ili šalju njima. Svako prikupljanje i korišćenje informacija u vezi sa ovim izuzetkom se mogu naći u njihovim dokumentima o politici privatnosti (Google Play ServicesAdMob i Facebook).

Brisanje podataka korisnika

Svaki podržan način za korisnike koji traže da se izbrišu podaci korisnika se mogu naći ovde.

Komunikacija sa serverom

Sve informacije korisnika se prikupljaju nakon korisničke interakcije sa aplikacijom (pravljenje novog računa, upisivanje bankovnog računa, upisivanje adrese i imena, itd.).

Jedini izuzetak je kad korisnik već ima račun na Plati Mi i i dalje je prijavljen na aplikaciji, kada korisik pokuša da otvori aplikaciju, (nakon što je prvo zatvorio), onda, auth token koji se skladišti u memoriji uređaja će biti iskorišćen da proveri autentičnost prijavljenog korisnika. U ovom i samo tom slučaju poslaćemo informacije (tokene) našim serverima pre korisničke interakcije kako bismo imali lako i UX povoljan proces prijave za korisnike koji su već prijavljeni.

Molimo vas obratite pažnju da u ovom slučaju mi koristimo sigurne hash tokene koje ne sadrže informacije osim korisničku jedinstvenu identifikaciju za Plati Mi aplikaciju.

Podaci prijave

Želimo da Vas obavestimo da kada god budete koristili našu uslugu, u slučaju greške u aplikaciji skupljamo podatke i informacije (preko proizvoda od treće strane) na Vašem telefonu pod nazivom Podaci Prijave. Ovi podaci prijave mogu podrazumevati informacije kao što su internet protokol adresu (“IP”) Vašeg uređaja, ime uređaja, operativna verzija sistema, konfiguracije aplikacije pri korišćenju naše usluge, vreme i datum Vašeg korišćenja usluge, i druge statističke podatke.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malim brojem podataka koje se obično koriste kao jedinstveni anonimni identifikatori. Oni se šalju našem pretraživaču sa naših veb stranica koje posećujete i skladište se na Vašem uređaju. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Provajderi usluga

Možemo da zaposlimo kompanije i osobe kao treću stranu zbog sledećih razloga:

  • Da olakšaju korišćenje usluge
  • Da omoguće pružanje usluge umesto nas
  • Da obavljaju dužnosti vezane za usluge
  • Da pomognu u analizi načina na koje se naše usluge koriste.

Želimo da obavestimo naše korisnike da ove treće strane imaju pristup njihovim privatnim informacijama. Razlog je da bi se bolje obavljali zadaci koji su dodeljeni njima u naše ime. Međutim, oni su obavezni da ne dele ili koriste informacije u bilo koje svrhe.

Zaštita

Mi cenimo Vaše poverenje koje nam dajete pri poveravanju ličnih informacija, tako da ćemo što bolje koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva da bismo ih zaštitili. Ali zapamtite da ne postoji ni jedan metod ili elektronsko skladištenje koje je 100% sigurno i pouzdano, i mi ne možemo garantovati njhovu apsolutnu zaštitu.

Linkovi za druge stranice

Ova usluga može sadržati linkove za druge stranice. Ako kliknete na link treće strane, preusmeriće Vas na tu stranicu. Obratite pažnju da sve spoljašnje stranice ne vodimo mi. S toga, najtoplije preporučujemo da pregledate Politiku privatnosti tih veb stranica. Nemamo kontrolu nad i ne prihvatamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti, ili propise bilo kojih stranica ili usluga treće strane.

Privatnost dece

Ove usluge se ne tiču nikoga ispod 13 godina. Nećemo svesno prikupljati lične informacije o identifikaciji dece ispod 13 godina. U slučaju da otkrijemo da je dete ispod 13 godina pružilo lične informacije o identifikaciji, odmah ih brišemo sa servera. Ako ste roditelj ili staralac i svesni ste da nam je Vaše dete dalo lične informacije, molimo vas kontaktirajte nas kako bismo mogli da preduzmemo neophodne korake.

Promene u ovoj Politici privatnosti

Možemo da ažuriramo ovu Politiku privatnosti s vremena na vreme. Zato, preporučujemo da periodično pregledate ovu stranicu o bilo kakvim promenama. Obavestićemo Vas ako se bilo kakve promene dese tako što ćemo staviti novu Politiku privatnosti na ovu stranicu.

Ova politika privatnosti važi od 2022-01-31.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili sugestije u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate na office@platimi.rs.

Verzija na engleskom (English version)